پایگاه خبری روزنامه عطریاس پایگاه خبری روزنامه عطریاس
۲۸ تیر ۱۳۹۸
استحصال 66 هزار تن گوشت سفید و قرمز در استان مرکزی
استان مرکزی

استحصال 66 هزار تن گوشت سفید و قرمز در استان مرکزی

Virtual editor
30 فروردین 1398
بازدید: 212
نظرات: 0

استحصال 66 هزار تن گوشت سفید و قرمز در استان مرکزی

مدیر کل دامپزشکی استان مرکزی گفت:در 12 ماهه سال 97  مقدار 66 هزار و 151 تن گوشت سفید و قرمز در کشتارگاه های دام و طیور استان پس از بازرسی بهداشتی سالم و قابل مصرف برای انسان تشخیص داده شد.

به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان، دکتر محسن شانقی اظهار کرد: در راستای نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی از قبیل گوشت قرمز، گوشت سفید (مرغ و ماهی)، شیر، تخم مرغ، عسل و … و با هدف تضمین سلامت و امنیت مواد غذایی، در بازرسی بهداشتی از تعداد 164 هزار و  518  رأس دام سبک و سنگین در کشتارگاه های دام، مقدار گوشت استحصال شده 7 هزار و 996 تن بوده است.

وی گفت:   24 میلیون و 833 هزار قطعه طیور گوشتی در کشتارگاههای طیور این استان در سال 97 کشتار شده و مقدار 58 هزار و 154 تن گوشت مرغ از آن استحصال شده است.

مدیر کل دامپزشکی استان مرکزی نمونه برداری از فرآورده های خام دامی را 2 هزار و 506 نمونه دانست و ادامه داد:  86 هزار و 998 مورد بازدید بهداشتی از مراکز تولید، نگهداری، توزیع و عرضه مواد غذایی از قبیل فروشگاههای گوشت قرمز و سفید، رستورانها، غذاخوری ها و کبابی های داخل شهر و بین جاده ای، کارگاههای بسته بندی و فروشگاههای موادخام دامی صورت گرفته و 88   هزار و 246 کیلوگرم فرآورده های خام دامی غیر بهداشتی و غیر قابل مصرف برای انسان جمع آوری، ضبط و معدوم شد که تعداد 281 نفر متخلف بهداشت عمومی به مراجع قضایی معرفی شدند.

شانقی در پایان خاطرنشان کرد: این اداره کل در طول شبانه روز از طریق شماره گزارش مردمی 1512 آماده دریافت گزارشات درخصوص مسائل بهداشت مواد غذایی خام دامی است .

Virtual editor
روزنامه نگار

ارسال نظر

پست الکترونیک شما منتشر نخواهد شد.

قوانین ارسال نظر
  1. نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  2. نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور منتشر نمی‌شود.
  3. نظرات بعد از ویرایش ارسال می‌شود.
*
*