
فریبا آباقری رئیس شورای اصلاح طلبان استان مرکزی شد
هیئت رئیسه شورای اصلاح طلبان استان مرکزی معرفی شدند
فریبا آباقری رئیس شورای اصلاح طلبان استان مرکزی شد
گروه سیاسی: هیئت رئیسه شورای اصلاح طلبان استان مرکزی با حضور نمایندگان احزاب و افراد حقیقی انتخاب شدند.دراین انتخابات که باحضور علی محمد مصلحی، رابط استانی شورای سیاست گذاری کشور برگزار شد، فریبا آباقری به عنوان رئیس، عباس همتی به عنوان نایب رییس اول، محمدجعفر حائری به عنوان نایب رئیس دوم و سید مهدی حسینی به عنوان دبیرانتخاب شدند.
در ادامه علیرضا خلج اسدی به عنوان رئیس کمیته شهرستان ها، گلسا بهاروندی به عنوان رئیس کمیته پایش، حسن لک به عنوان رئیس کمیته راهبرد و سروش نیمافر نیز به عنوان رئیس کمیته رسانه انتخاب شدند.گفتنی است اسداله امینی نیز با انتخاب هیئت رئیسه به عنوان سخنگوی این شورا معرفی شد.
سخنگوی شورای اصلاحطلبان استان مرکزی در گفت و گو با ایسنا از تشکیل شورایی جدید ذیل شورای هماهنگی اصلاحطلبان استان مرکزی ویژه انتخابات مجلس شورای اسلامی خبر داد.
اسدا… امینی اظهار کرد: به دنبال گفتوگوهای انجام شده در ارتباط با برگزاری یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در اسفندماه سال جاری، قریب به ۳۰ تشکل سیاسی و احزاب اصلاحطلب استان مرکزی با جهتگیری اصلاحطلبانه و با محوریت شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان در تهران، اقدام به تشکیل شورای اصلاحطلبان کردند.
وی بیان کرد: این شورا و در واقع به عنوان تشکل جدید ذیل شورای هماهنگی اصلاحطلبان استان مرکزی صرفا برای انتخابات مجلس شورای اسلامی شکل گرفته است و انتخابات آن با حضور همه تشکلها انجام شد.
سخنگوی شورای اصلاحطلبان استان مرکزی با تاکید بر اینکه امید است تمامی دستاندرکاران و مسئولان با توجه به شوری که در بین اصلاحطلبان برای انتخابات پیش رو شکل گرفته تلاش خود را برای مشارکت حداکثری مردم داشته باشند، اظهار کرد: این شورا با محوریت انتخابات مجلس و مشارکت در چگونگی برگزاری، سلامت انتخابات و ارائه خطی مشی به منتخبین اصلاحطلبان شکل گرفته است و اتمام زمان فعالیت آن بسته به نظر شورای هماهنگی اصلاحطلبان استان است که آیا پس از یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی فعالیت داشته باشند یا خیر.
اخبار مرتبط
ارسال نظر
پست الکترونیک شما منتشر نخواهد شد.